Beauty Box,  Make-up,  Reviews,  Skincare

Look Fantastic Beauty Box – Februarie 2020 – AMOUR Edition

Este deja Februarie si Beauty Box-ul de la Look Fantastic este aici! Luna aceasta produsele vin intr-o cutiuta roz bombon, in ton cu dragostea ce pluteste in aer de Sfantul Valentin si Dragobete 🙂

Incepand cu Ianuarie toate cutiile lor sunt 100% reciclabile, iar de luna aceasta eforturile lor sunt directionate și mai mult catre sustenabilitatea mediului, motiv pentru care revista Elle nu va mai face parte din cutia lunara. Eu zic ca este un lucru bun 🙂

 

Play mai jos pentru UNBOXING 😍!

 

Vrei sa afli cum mi s-au parut produsele? Citeste mai jos parerea mea despre fiecare in parte !

 

  • Illamasqua Antimatter Lipstick – (Bang)
Illamasqua - Antimatter Lipstick (Bang)
Illamasqua – Antimatter Lipstick (Bang)

Finis semi-mat, pigmentat, confortabil pe buze si rezistent la trasfer, cam asa as descrie Illamasqua Antimatter Lipstick in cateva cuvinte. Produsul a venit in nuanta ‘Bang’ care pe buzele mele este un nude maroniu cald. Ma tenteaza mult sa incerc si alte nuante pentru ca mi-a placut prea mult cum s-a comportat. Poti sa mananci, sa bei linistita cateva ore bune, iar rujul ramane la locul lui. Formatul mini pe care l-am primit il fac candidatul ideal pentru gentuta mea de zi cu zi.

Valoare produsului din cutie: 10 lire (~56 RON)

 

  • NAOBAY Gentle Facial Toner
NAOBAY - Gentle Facial Toner
NAOBAY – Gentle Facial Toner

Prevazut cu 98% ingrediente naturale si bogat in antioxidanti, tonerul de la Naobay ofera tenului hidratare, prospetime si protectie. Are un miros fresh, se simte placut pe piele, iar cantitatea de 125 ml este mai mult decat generoasa pentru a-ti face o parere despre produs. Eu l-am aplicat in palme apoi am tapotat usor tenul. Mi se pare mult mai eficienta metoda asta decat aplicarea produsului pe discheta. L-am folosit atat ca lotiune tonica dupa curatarea feteii, dar si ca spray de fixare al machiajului. Machiajul nu a rezistat neaparat mai mult dar produsele cosmetice s-au imbinat frumos pe ten, nu a mai avut acel aspect “cakey”. Imi place mult ambalajul,  ma duce cu gandul la relaxare, la un tratament facial, de aceea cred ca mi-a placut atat de mult sa-l folosesc.

Valoare produsului din cutie: 12.5 lire (~70 RON)

 

  • Filorga Meso-Mask
Filorga - Meso-Mask
Filorga Meso-Mask

Brandul FILORGA il vazusem in Douglas insa nu incercasem niciodata produse de la el. Numai bine cu Beauty Boxul de la Look Fantastic! Am descoperit o masca faciala ce mi-a oferit o experinta luxoasa. Produsul are o textura densa ce formeaza o pelicula albicioasa pe piele. Se lasa pe ten 15-30 minute dupa care se clateste cu apa calduta. Mie imi place sa indepartez mastile de pe fata cu ajutorul unui buretel conjac umezit. Mi se pare mult mai eficient si rapid decat oricare alta metoda. Cum a fost tenul meu dupa folosire? Minunat! Confortabil, hidratat, curat si catifelat. Masca este inspirata de tratamentele de mezoterapie faciala ce promoveaza un ten mai luminos, mai hidratat si cu riduri diminuate. Vei scapa de riduri dupa folosire? Nu. Pentru ca din pacate nicio masca nu are acest efect miraculos. Cu ea esti insa mai aproape 🙂 Produsul din cutie are 15 ml, suficient de cateva aplicari pentru a-ti face o idee daca vrei sa cumperi ulterior masca full size sau nu.

Valoare produsului din cutie: 12.6 lire (~71 RON)

 

  • brushworks HD Wonder Sponge
brushworks - HD Wonder Sponge
brushworks HD Wonder Sponge

Buretelul nu este neaprat pe gustul meu. Dupa ce este umezit isi mareste volumul destul de mult, insa nu este foarte soft, tinde a fi mai rigid decat buretelele cu care sunt obisnuita ( Real Techniques, Beauty Blender). Isi face insa treaba si asigura o aplicare uniforma a fondului de ten. Absoarbe produs, insa nu foarte mult.  Se curata usor, iese un pic de culoare la spalat, insa nimic dramatic. Are o forma similara bureteilor de la Real Techniques: o parte cu varf rotunjit ce faciliteaza aplicarea produsului in zonele mai greu accesibile, iar cealalta parte plata, potrivita zonelor mai mari de pe fata. Avand in vedere ca pretul lui este similar cu cel al buretelului de la Real Techniques, voi opta in continuare pentru cel din urma.

Valoare produsului din cutie: 5.49 lire (~31 RON)

 

  • ESPA Detoxifying Body Oil
ESPA - Detoxifying Body Oil
ESPA – Detoxifying Body Oil

Uleiul are un miros placut, fresh, o textura bogata, si un ambalaj ce inspira “SPA & RELAX”. Produsul din cutie vine intr-o cantitate mica ce-i drept (15 ml), probabil daca aplici pe tot corpul se termina din 1-2 utilizari. Pentru un start perfect al zilei ei recomanda sa il folosesti dimineata. Are un miros revigorant, perfect intradevar pentru diminetile somnoroase, daca sti ca ai timp sa-ti masezi bine produsul in piele la prima ora… altfel il lasi pentru seara, cand dupa parerea mea poti amplifica experienta SPA-ului cu o baie in prealabil, niste spuma si alte artificii. Ofera o hidratare buna datorita continutului de ulei de cocos, migdale dulci si avocado, iar pielea ramane foarte catifelata si moale la atingere dupa folosire.

Valoare produsului din cutie: 5 lire (~28 RON)

 

Project Lip Mask

Project Lip Mask - Prep the pout
Project Lip Mask – Prep the pout

Pentru mine mastile de buze sunt un “nice to have”. Ofera intradevar hidratare, insa nu prea pot justifica pretul unei asemena masti avand in vedere ca la un pret similar gasesti un tub de balsam de buze. Masca primita in cutiuta este de tip servetel ce se lasa pe buze 15-20 minute. Este imbibata cu o multime de ingrediente hranitoare, ce ajuta intradevar buzele sa-si recapete hidratarea si supletea. Eu nu am probleme majore cu uscarea buzelor, nu stiu cum s-ar comporta aceasta masca in acea situatie, insa pentru mine a fost suficient incat sa am buzele moi si catifelate imediat dupa aplicare si vreo 2 zile dupa.

Valoare produsului din cutie: 3.95 lire (~22 RON)

 

  • Valoarea totala a cutiei a fost 49.54 lire (~278 RON), de 3 ori mai mult fata de pretul individual al cutiei (84,75 RON) 🙂 !

 

Tie cum ti s-au parut produsele de luna aceasta? Care este preferatul tau ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *