Beauty Box,  Reviews

Look Fantastic Beauty Box – Iulie 2020 – Sunkissed Edition

Glowy skin is always in, aceasta a fost deviza celor de la Look Fantastic în luna iulie! Cu produse atât de variate, din zona de skincare, bodycare, make-up, accesorii…nu avea cum să nu îți placă! Piersiciul ambalajului m-a dus cu gândul la nisipul fierbinte de pe o plajă însorită, vacanță fără griji, bronz și multă, multă relaxare. Dacă mai adăugăm și un cocktail dulce acrișor cu gust de mango…take me there right now :)) . Mi-am dat dat seama că iulie a fost cea de-a 8-a lună de când primesc aceste bucurii lunare! Nu-mi pare rău că mi-am făcut abonament și cu siguranță mi-l voi prelungi când se va termina. Este pur și simplu minunat să sune curierul la usă și să-ți aducă o cutiuță frumos colorată plină cu produse de îngrijire 🙂 .

Însă până ajungem acolo, haideți să vedem împreună produsele de luna aceasta și cum mi s-au părut.

 

  • MONUspa Rose & Lemon Enriched Body Cream
MONUspa Rose & Lemon Enriched Body Cream
MONUspa Rose & Lemon Enriched Body Cream

Crema hidratantă de corp de la MONUspa cu extract de trandafir și lămâie este destinată tuturor tipurilor de piele și miroase extraordinar. Aroma este fresh, eu simțind mai mult fructele din compoziție (lămâie, portocală, măr) și mai puțin trandafirul. Are o textură cremoasă care se absoarbe rapid lăsându-ți pielea catifelată și hidratată. Alte ingrediente cheie care definesc produsul sunt vitamina E (antioxidant cu proprietăți intense de hidratare), vitamina A, colagenul și untul de cacao. Mirosul revigorant m-a făcut să prefer folosirea ei dimineața, atunci când am nevoie de un boost de energie și chef de a-mi începe ziua în forță.

Cantitate: 100 ml
Valoare produsului din cutie:  16,65 lire (~90 RON)

 

  • Myvitamins Hair, Skin & Nails
Myvitamins Hair, Skin & Nails
Myvitamins Hair, Skin & Nails

Borcănașul conține 30 de pastiluțe, suficiente pentru o perioadă de 2 săptămâni (se iau 2/zi). Vitaminele targetează creșterea armonioasă a părului și unghiilor, precum și îmbunătățirea aspectului pielii. Acestea conțin vitamina C, biotin, zinc, seleniu. Vitamina C are proprități de stimulare a colagenului ce ajută la menținerea funcțiilor pielii, zincul ajuta la prevenția stresului oxidativ cauzat de factorii externi din atmosferă, iar zincul și seleniul vin în ajutorul unghiilor și părului. Personal nu obișnuiesc să iau suplimente alimentare, însă poate voi face o excepție de data aceasta 🙂 .

Cantitate: 30 capsule 
Valoare produsului din cutie:  8,50 lire (~46 RON)

 

  • Mádara Deep Moisture Regenerating Night Cream
Mádara Deep Moisture Regenerating Night Cream
Mádara Deep Moisture Regenerating Night Cream

Această cremă hidratantă de la Madara își propune să ajute pielea în procesul de regenerare și reparare ce are loc în organismul nostru pe timpul nopții. Este un produs vegan și organic, iar printre ingredientele sale se numără vitamina C, E, acidul hialuronic și extractele din plante (motiv pentru care are și un ușor miros floral). Ce nu-mi place este faptul că al 3-lea ingredient este alcoolul, ceea ce din punctul meu de vedere este un mare minus, mai ales pentru un produs de tip leave-in ce ar trebui să-ți aducă hidratare, protecție și reparare. Alcoolul poate usca, sensibiliza tenul și afecta bariera de protecție a pielii. Iar din păcate cantitatea alcoolul se afla mai în fruntea listei decât celelalte ingrediente care ar putea fi benefice pentru ten (vitamica C, E, acidul hialuronic)…

Cantitate: 25 ml
Valoare produsului din cutie:  17 lire (~91 RON)

 

  • thisworks morning expert hyaluronic serum
thisworks morning expert hyaluronic serum
thisworks morning expert hyaluronic serum

 

Acest ser conține 2% acid hialuronic și vitamina C ce ajută pielea să devină mai luminoasă și hidratată. Este recomandat a fi folosit dimineața întrucât formula special concepută eliberează ingredientele menționate gradual pe parcursul zilei. Este un produs vegan ce lasă pielea catifelată, hidratată și mai radiantă. Are o textură foarte lejeră și un miros subtil de citrice. Eu deja foloseam acid hialuronic și vitamina C în rutina mea, motiv pentru care nu pot să zic că am văzut rezultate incredibile (tenul meu fiind deja obișnuit cu astfel de ingrediente). Pare un produs ok, însă când vine vorba de acid hialuronic și vitamina C am deja câteva preferate despre care vorbesc mai multe pe Instagram.

Cantitate: 10 ml
Valoare produsului din cutie:  12.33 lire (~66RON)

 

  • Sleek Matte Me (Bittersweet)
Sleek Matte Me (Bittersweet)
Sleek Matte Me (Bittersweet)

 

A fost prima dată când am încercat un ruj de la Sleek, însă cu siguranță nu va fi și ultima! Ce mi-a plăcut la acest produs? Tot! Culoare, rezistență îndelungată, senzație confortabilă pe buze, nu se transferă…superb! Îmi doresc să mai încerc și alte nuanțe în viitorul apropiat.

Valoare produsului din cutie:  4.99 lire (~27 RON)

 

  • So Eco Blush Brush
So Eco Blush Brush
So Eco Blush Brush

 

Ce m-a atras cel mai tare la această pensulă a fost designul: codița sculptată din lemn, perii brun-maronii fini și moi, porțiunea metalică de culoarea bronzului…foarte drăguț! Iar părul sintetic și forma pensulei facilitează aplicarea uniformă și difuză a produsului. Eu am folosit-o atat pentru blush cât și pentru bronzer și s-a descurcat de minune.

Valoare produsului din cutie:  7.5 lire (~40 RON)

 

Luna aceasta valoarea totală a produselor a fost de ~360 RON, de 4 ori mai mult față de prețul individual al cutiei (84,75 RON) 🙂 !

Mai multe detalii despre Look Fantastic – Beauty Box – Ce este și cum funcționează găsești aici.

Vouă ce produs v-a plăcut cel mai mult din cutia de luna aceasta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *