Beauty Box,  Reviews

Look Fantastic Beauty Box – Martie 2021 – “Beauty Beyond Boundaries”

Beauty Box-ul lunii Martie a venit cu 7 produse (în loc de 6), ceea ce nu a putut decât să mă bucure foarte tare. Am întâmpinat primăvara cum se cuvine, cu prodse de îngrijire a pielii, părului si ceva machiaj. Deși la prima vedere recunosc că am fost puțin dezamăgită de conținut, o dată ce am început să folosesc produsele, mi-am schimbat părerea :). Deși majoritate au fost în variante travel size, am câteva descoperiri pe care probabil mi le voi lua în full size pe viitor.

 

Christophe Robin – Mască regenerantă cu ulei de semințe de cactus (50ml)

look fantastic beauty box Christophe Robin Regenerating Mask with Rare Prickly Pear Seed Oil
Christophe Robin – Regenerating Mask with Rare Prickly Pear Seed Oil

O mască de păr faină cum de mult nu am mai încercat, este cea de la Christophe Robin. Auzisem multe lucruri bune despre ea înainte să o încerc așa că mă bucur că am regăsit-o în beauy box. Este o mască de păr intens hidratantă ce hrănește părul atât pe lungime cît și scalpul. Oferă părului un luciu natural, îl lasă moale și ușor de descurcat, reducând de asemenea și frizziness-ul. Dacă ai un păr gras nu cred că ți s-ar potrivi, însă pentru un scalp uscat și un fir deteriorat este minunată. Expiră la 6 luni de la deschidere, așa că mare atenție dacă vreți să achiziționați varianta full size.

 

AHAVA Săpun Mineral Deadsea Mud (full-size)

look fantastic beauty box AHAVA Mineral Deadsea Mud Soap
AHAVA – Mineral Deadsea Mud Soap

Săpunul primit în beauty box nu a fost neapărat pe gustul meu și asta din cauza mirosului. Mă duce cu gândul la săpunul de casă pe care îl făceau bunicii noștri, care nu avea neapărat cel mai frumos parfum.  Poate fi folosit atât pe ten pentru o curățare în profunzime sau pe corp. Se adresează unui ten gras, este vegan și nu conține parabeni. Produsul conține nămol mineral de la Marea Moartă menit să elimine excesul de sebum și impurități de pe ten, fiind în aclași timp blând cu pielea. Are proprietăți de detoxifiere și purificare a pielii și poate constitui un înlocuitor al clasicului gel de curățare.

 

Bloom & Blossom Wonder Worker Balsam multifuncțional (15ml)

look fantastic beauty box Bloom & Blossom Wonder Worker Mutli-Tasking Balm
Bloom & Blossom – Wonder Worker Mutli-Tasking Balm

Acest produs este un balsam multifuncțional menit să aducă un plus de confort și hidratare zonelor uscate de pe corp. Poate fi folosit atât pe coate, genunchi, buze, cuticule sau chiar călcâie. Este genul de produs care merită avut tot timpul la îndemână și mai ales în geantă. Are un miros plăcut floral și conține lanolină, unt de shea, ulei de soia și vitamina E. Conține însă și ulei esențial de lavandă (ulei ce are un pontențial alergen ridicat), motiv pentru care eu aș evita aplicarea lui pe ten.

 

Lottie London AM to PM Creion negru pentru ochi retractabil (full-size)

look fantastic beauty box Lottie London AM to PM Retractable Black Eyeliner
Lottie London AM to PM – Retractable Black Eyeliner

Chiar dacă în ultima perioadă am folosit mai mult către creioane maro pentru conturul ochilor, creionul negru este tot timpul binevenit în colecția mea. Acesta are o fromulă ce alunecă ușor pe piele, se manevrează rapid și are un finish cu aspect de gel. Nu se întinde, rezistă bine pe ochi, însă nu este waterproof. Nu este testat pe animale, este vegan și expiră la 6 luni de la deschidere.

 

Brushworks DUO Pensulă pentru sprâncene(full-size)

look fantastic beauty box Brushworks DUO Eye Brow Brush
Brushworks – DUO Eye Brow Brush

Pensula are un design foarte drăguț ce combină 2 nuanțe foarte atrăgătoare de alb și rose gold. Pensula se poate utiliza dacă folosiți un fard de sprâncene pudră sau pomadă, iar priuța este universală. Materialul este calitativ și o văd ușor de integrat într-o colecție de pensule. Deși nu scrie pe ambalaj, periuța cred că ar merge și în cazul în care vă doriți să difuzați conturul ochilor ca să obțineți un smokey eyes ceva mai soft.

 

First Aid Beauty Cremă hidratantă cu apă de cocos (9.6g)

look fantastic beauty box First Aid Beauty Coconut Water Cream
First Aid Beauty – Coconut Water Cream

Ah, de când îmi doream să încerc produse First Aid Beauty! Mă bucur tare mult că am găsit crema acesta în beauty box! Crema de față se adresează unui ten normal/mixt/gras, are o textură lejeră ce se absoarbe rapid în piele, oferind hidratare și protecție. Conține un mix interesant de acid hialuronic, apă de cocos, antioxidanți și extracte din fructe care ajută la menținerea sănătății pielii oferindu-i acesteia un aspect hidratat, suplu și mătăsos. Cred că este o cremă hidratantă potrivită sezonului cald și mă văd folosind-o la vară. Păcat doar că a venit într-o cantitate cam mică, 9,6 g. Are de asemenea o formulă curată ce nu conține alcool, parabeni, uleiuri minerale sau parfumuri sintetice.

Polaar IceSource Cremă hidratantă (20ml)

look fantastic beauty box Polaar IceSoruce Moisturizing Cream
Polaar – IceSource Moisturizing Cream

O altă cremă hidratantă primită este cea de la Polaar. Aceasta se adresează unui ten normal spre uscat având o textură mai cremoasă și mai densă. Îmbogățită cu apă polară de ghețar ce teoretic are o puritate și o calitate superioară, acid hialuronic și aminoacizi, aceastea oferind o imediată stare de confort pielii uscate și deshidratate. Un alt ingredient interesant sunt algele marine extrase din adâncurile apelor polare de la o adancime de -3760 m. Acestea ajută la întărirea barierei de protecție a pielii menținând un nivel optim de hidratare în piele. Produsul nu conține alcool, parabeni, uleiuri minerale

 

Voi ați încercat vreun produs din cele menționate? Aveți abonament la Beauty Box? Cum vi se par cutiile lor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *