Beauty Box

Look Fantastic – Beauty Box – Ce este si cum functioneaza?

Cum ar fi sa vina Mos Craciun in fiecare luna? Cum ar fi sa primesti in fiecare luna produse de beauty frumos ambalate intr-o cutie speciala ? 

Eu am fost curioasa si entuziasmata de aceasta experienta si mi-am făcut o subscripte la Look Fantastic Beauty Box. Imi doream de super mult timp sa avem si noi un serviciu de genul acesta in Romania, mi se parea fascinant cand vedeam youtuberi de afara deschizand cutiute si testand produse.

#LFBEAUTYBOX

Ador sa incerc lucruri noi! Iar produsele de beauty sunt punctele mele sensibile 🙂 Niciodată parca nu am suficiente. Ideea acestor cutii este sa iti ofere lunar  o serie de bunatati cosmetice, dandu-ti sansa sa experimentezi o gama cat mai vasta de produse de la diferite branduri. Imi place la nebunie acest concept intrucat am acces la multe produse, la un pret super avantajos, si ulterior dupa ce testez sa decid daca vreau sau nu sa cumpar un anumit produs. 

Cutiile sunt foarte frumoase si se potrivesc de minune daca vrei sa depozitezi ceva in ele. Rujuri, creme, creioane…. poze, amintiri, scrisori de dragoste :))

#LFBEAUTYBOX

Iti poti face abonament pe 3,6,12 luni sau iti poti achizitiona individual cutia din luna in curs. Bineinteles cel mai avantajos este sa-ti iei abonamentul pe 12 luni. Daca mai adaugi si vreun cod de reducere (iar ei au constant pe site asa ceva), iti va iesi un pret si mai bun. 

Ce vei primi in fiecare luna?

  • 6 produse cosmetice (format travel sau full)
  • o brosura de prezentare a produselor, tips and tricks, recomandari de beauty

Daca vrei sa afli mai multe detalii, sa arunci o privire pe lista de preturi sau vrei sa-ti faci si tu un “abonament al fericirii” cum ii zic eu, poti intra aici

Pentru fiecare cutie lunara vei gasi unboxing si recenzii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *