Beauty Box,  Make-up,  Reviews,  Skincare

Look Fantastic Beauty Box – Septembrie 2020 – Birthday Edition

Pentru că în luna Septembrie cei de la Look Fantastic împlinesc 6 ani de când aduc bucurie femeilor cu aceste Beauty Box-uri, au avut o cutie specială. Spoiler alert! Mi-a plăcut mult! Produsele de luna aceasta mi-au inspirat lux, rafinament și calitate, iar paleta cromatică a cutiei a desăvârșit pachetul. Dar haideți să vedem împreună ce am găsit înăuntru!

 

  • ILLAMASQUA Mini OMG Highlighter

Am fost tare încântată să încerc acest iluminator, mai ales că auzisem de ceva timp de brand însă nu încercasem nimic de la ei. Este minunat! Are o nuanță superbă de șampanie, se contopește armonios cu pielea, nu este prăfos și oferă un luciu de zile mari. În funcție de câtă strălucire îți dorești, poți obține un look mai subtil dacă aplici produsul uscat sau ceva mai intens dacă folosești o pensulă umedă. Oricum ai prefera, produsul este tare fain!

Valoare produsului din cutie:  10 lire (~49 RON)

 

  • BRUSHWORKS Jade Roller

Articolul meu preferat din cutia de luna aceasta! Roller pentru masaj m-a cucerit! Acest accesoriu cosmetic se folosește pentru masajul facial în vederea diminuării tensiunii mușchilor, îmbunătățirii circulației sanguine, a drenajului limfatic și a diminuării senzației de umflături. Poate fi utilizat peste un ser de față, ulei sau o cremă hidratantă, timp de 5 minute în fiecare zi. Nu mă văd neapărat folosindu-l în fiecare zi, însă cu siguranță este un accesoriu interesant de avut si plăcut de utilizat. Bonus tip: merge băgat la frigider și folosit ulterior…senzația este tot ce-și poți dori de la o dimineață somnoroasă de toamnă!

Valoare produsului din cutie:  9,99 lire (~48 RON)

 

  • DIEGO DALLA PARMA Mini Lip Pencil

Acest creion de buze vine într-o nuanță de roz prăfuit și merge aplicat atât pe conturul buzelor cât și pe toată suprafața acestora. Oferă un finish mat, de durată și foarte pigmentat. Prefer creioanele de buze din lemn întrucât poți obține acel vârf ascuțit mai ușor și mi se pare că au un aer mai “old school”. La câte opțiuni de creioane avem acum pe piață, mă bucur tare mult atunci când văd un asfel de produs.

Valoare produsului din cutie:  9,32 lire (~45 RON)

 

  • ESPA Oink Hair & Scalp Mud

De la ESPA am primit un tratament reparator pentru păr și scalp cu proprietăți intense de hrănire și hidratare. Îmbogățit cu minerale, vitamina C și argilă roșie, produsul este menit să calmeze și hidrateze scalpul, în vreme ce uleiul din miez de caise ajută la obținerea unui păr mai mătăsos, sănătos și ușor de coafat. Este recomandat pentru toate tipurile de păr, în special cel uscat și slăbit. Ce m-a surprins cel mai mult la acest produs este că poate fi folosit și pe corp pe zonele foarte uscate. Am încercat și funcționează 🙂 !

Cantitate: 30 ml
Valoare produsului din cutie:  5,10 lire (~25 RON)

 

  • ELEMIS Pro-Colagen Marine Cream

Crema de zi anti-rid de la Elemis este un bestseller al acestui brand motiv pentru care eram tare curioasă să o încerc. Cu o formulă inovatoare ce conține alge Mediteraneene și Ginkgo Biloba, crema promite să reducă aspectul liniilor fine și a ridurilor în numai 2 săptămâni, pielea fiind mai fermă, mai elastică și cu un aspect mai întinerit. Totodată, nivelul de hidratare al pielii spun ei că va crește cu aproximativ 248% după prima oră de folosire. Eu o folosesc de câteva zile și pentru moment îmi place. Hidratează tenul, are o textură lejeră și se absoarbe rapid în piele Conține parfum, pe mine nu mă deranjează, însă dacă ești o persoană cu tenul sensibil trebuie avută o mai mare grijă. O voi folosi în continuare cu plăcere, iar la final voi reveni cu un review complet pe Instagram.

Cantitate: 15 ml
Valoare produsului din cutie:  30 lire (~147 RON)

 

  • LUXIE Large Shader Brush

Este o pensulă sintetică de aplicare a fardului de pleoape ce se poate folosi atât pentru fardurile pudră cât și cremoase. Eu am integrat-o deja în trusa mea de make-up și am și folosit-o de câteva ori. Nu este nimic revoluționar la ea, însă îmi place că este fină și delicată cu zona pleoapei.

Valoare produsului din cutie:  15 lire (~73 RON)

 

Valoare produselor de luna aceasta a fost de 387 lei, iar prețul unei cutii este de 84,75 lei. Consider că achiziția acestor cutii merită din plin! Faptul că ai acces la niște produse high-end pe care le poți testa atât de ușor mi se pare absolut minunat! Mai multe detalii despre Look Fantastic – Beauty Box – Ce este și cum functionează găsești aici.

Voi ați încercat vreun produs din cele prezentate? Care vi se pare cel mai interesant?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *